برای اولین بار در ایران
آموزشگاه حرفه ای شیرینی پزی به روش قنادی و صنعتی پرتیکان
آموزشگاه شیرینی پزی زیر نظر سازمان فنی حرفه ای پرتیکان
آموزشگاه شیرینی پزی بین المللی qal پرتیکان
آموزشگاه شیرینی پزی زیر نظر سازمان گردشگری پرتیکان
آموزش رسپی های واقعی قنادی با دستگاه خانگی و دستگاه صنعتی
دارای کارگاه مجزای قنادی مجهز به تمام ادوات صنعتی شیرینی پزی
نماینده رسمی QAL انگلستان برای صدور مدرک در زمینه شیرینی پزی و قنادی(WWW.qalcert.co.uk)
به جرات می توان گفت آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان قناد با توجه به اینکه اولین اموزشگاه شیرینی پزی در ایران است که مدرسان آن تماما استادکاران به نام قنادی هستند،جناب آقای استاد عبداللهی،اقای استاد عباسی،آقای مرادی و ...جزو بهترین اموزشگاه های شیرینی پزی در رسته قنادی حرفه ای می باشد.دوره های آموزشی شیرینی پزی اموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان شامل چندین دوره از دوره اول تا دوره حرفه ای می باشد.در دوره اول گلچینی از تمام کارهای شیرینی پزی،شیرینی های تر و دسر،شیرینی های خشک،کیک های تولد و دکوراتوری کیک و قسمتی از نان ها اموزش داده می شود.در دوره های شیرینی پزی بعدی،تمام موارد شیرینی پزی به صورت تخصصی و حرفه ای با آموزش تمام موارد ریز و درشت و قلق های مخصوص قنادی آموزش داده می شود.
پس از اتمام دوره های شیرینی پزی آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان، مدرک شیرینی پزی بسته به دوره اموزشی گذرانده شده صادر می گردد.مدرک شیرینی پزی شرکت پرتیکان قناد زیر نظر سازمان میراث فرهنگی،مدرک شیرینی پزی زیر نظر سازمان فنی حرفه ای و مدرک شیرینی پزی QAL زیر نظر کشور انگلستان با کد رهگیری معتبر و قابل پیگیری در سایت رسمی Www.qalcert.co.uk