سالها تحقیق،جمع آوری و تدوین اطلاعاتی مرتبط، موثر و ساده سازی شده که سعی دارد تا متنوع و جامع نیز باشد :
اصول اولیه تجهیزات، طرح توجیهی،بهداشت،جانمایی،روشهای استاندارد نگهداری و آماده سازی و بیش از 300 صفحه رسیپی انواع غذاها،سالادها، سس ها، اردور های ایرانی و بین المللی جهت فراگیری، تست و ایده برداری برای کسب و کار آتی شما در این کتابچه جامع موجود است :
برای آشنایی با فرآیندهای پیش نیاز راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی (برای کترینگ، رستوران، تالار و ...) نیاز است تا با اصول اولیه کسب و کار آشنا شوید. این راهنما شما را در زمینه یاری میرساند. هیچ نوشته ای جهت راه اندازی اصولی و بی عیب و موفق یک واحد کسب و کار به تنهایی کافی نخواهد بود. توصیه میگردد که در کنار مطالعه این جزوه، در دوره آموزشی "اصول و مقدمات راه اندازی کترینگ و رستوران" شرکت نموده تا به روشی علمی با چهار فرآیند اصلی یک آشپزخانه صنعتی (انبار و نگهداری مواد اولیه-آماده سازی-پخت و پرسیون و سرویس دهی) آشنا شوید.
ادامه مطلب در لینک زیر:
http://parscenter.com/foodservice/Product/107213
09199070379
http://parscenter.com/foodservice/Product/107213