آموزش راه اندازی رستوران و کترینگ(کتابچه)

سالها تحقیق،جمع آوری و تدوین اطلاعاتی مرتبط، موثر و ساده سازی شده که سعی دارد تا متنوع و جامع نیز باشد :

اصول اولیه تجهیزات، طرح توجیهی،بهداشت،جانمایی،روشهای استاندارد نگهداری و آماده سازی و بیش از 300 صفحه رسیپی انواع غذاها،سالادها، سس ها، اردور های ایرانی و بین المللی جهت فراگیری، تست و ایده برداری برای کسب و کار آتی شما در این کتابچه جامع موجود است :

برای آشنایی با فرآیندهای پیش نیاز راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی (برای کترینگ، رستوران، تالار و ...) نیاز است تا با اصول اولیه کسب و کار آشنا شوید. این راهنما شما را در زمینه یاری میرساند. هیچ نوشته ای جهت راه اندازی اصولی و بی عیب و موفق یک واحد کسب و کار به تنهایی کافی نخواهد بود. توصیه میگردد که در کنار مطالعه این جزوه، در دوره آموزشی "اصول و مقدمات راه اندازی کترینگ و رستوران" شرکت نموده تا به روشی علمی با چهار فرآیند اصلی یک آشپزخانه صنعتی (انبار و نگهداری مواد اولیه-آماده سازی-پخت و پرسیون و سرویس دهی) آشنا شوید.
ادامه مطلب در لینک زیر:
http://parscenter.com/foodservice/Product/107213
09199070379

http://parscenter.com/foodservice/Product/107213


مشخصات

نمایش اطلاعات تماس
آموزش راه اندازی رستوران و کترینگ(کتابچه)

آگهی های مشابه

مرکز فروش و اعلام قیمت روز خیار گلخانه ای

۰۳مهر

   

مرکز فروش و اعلام قیمت روز خیار گلخانه ای

مرکز فروش و اعلام قیمت روز خیار گلخانه ای بهترین مکان خرید خیار گلخانه ای بهترین خیار گلخانه ای و قیمت روز خیار گلخانه دستچین شده بر اساس تیپ و ظاهر صادرات آماده ارسال به سراسر کشور تلفن همراه: 09126504835 تلفن ثابت: 02136856535 ایمیل: yassert111@yahoo.com تاجیک تهران پیشوا آدرس...

روغن گیری در شیراز

۱۹شهریور

   

روغن گیری در شیراز

خرید روغن گیاهی در شیراز فروش روغن گیاهی ارگانیک روغن گیری در شیراز روغن کشی در شیراز تولید تخصصی ارده و کره بادام زمینی و ... فروشگاه تولید محصولات غذایی سالم فروشگاه مرهم اولین و مبتکر فروشگاه روغن گیری در حضور مشتری در جنوب ایران فروشگاه مرهم تامین کننده و تولید کننده انواع...

  marhamoil@