راه اندازی رستوران و تهیه غذا( کترینگ) :آموزش اصول و مقدمات راه اندازی

"آموزش و مشاوره هزینه نیستند بلکه سرمایه گذاری هستند و کسانی که امروز برای آموزش خود سرمایه گذاری نمی کنند، فردا باید خسارت آن را بپردازند! "
از این رو، گروه فود سرویس پیشرو از سالها پیش با هدف آشنایی اولیه علاقمندان به ورود به کسب و کار خدمات غذایی، دوره ای اموزشی خاصی را تدوین و اجرا می نماید.در این مدت چند صد تن از افرادی که قصد ورود به این کسب و کار را داشته و یا اخیرا این کار را شروع کرده بوده اند با هدف ارتقاء، سیستماتیک نمودن و سامان بخشی فعالیت خود در این دوره های شرکت نموده اند که در بخش" نظرات و توصیه های شرکت کنندگان قبلی" میتوانید آنها را مطالعه کرده و مشوق شما برای شرکت در این دوره ها باشد.
تقریبا بیش از 95 درصد شرکت کنندگان، آشنایی قبلی با علم آشپزی ندارند، هر چند که آشنایی اولیه برای تفهیم و ادراک مطالب دوره مفید است اما مدیران،موسسان و حامیان مالی کترینگ ها و رستورانها با شرکت در این دوره به ادبیات، دیسیپلین، حساسیت ها و اصول آشپزی صنعتی آشنا خواهند شد و با دیدی روشن فرآیندها و عملیات کیترینگ/رستوران خویش را مورد نظارت و ناوبری قرار خواهند داد.
اهمیت و فواید این دوره آموزش :
لازمه ی ورود موفق به هر کسب و کاری علی الخصوص کسب کار حساس خدمات غذایی، فراگیری علم و دانش مربوط به آن می باشد. آشپزی غیر از هنر دارای یک علم گسترده و پر از نکته ها و ظرافت هایی است که تنها در دوره های علمی- تجربی آموزش داده خواهند شد نه در دوره هایی که اغلب آموزش پخت و پز می باشند.
آقای استاد سوسنی، هنر و دانش آشپزی را بصورت عملی و آکادمیک در عالیترین سطوح فراگرفته و در مهمترین مراکز آشپزی و رستورانها و کترینگها در ایران و آمریکا تجربیات ارزنده ای را در کارنامه زرین خود دارد. در این دوره آموزشی، ایشان مهمترین نکات، ریزه کاری ها، هشدارها، نقاط ضعف که متاسفانه در صنعت آشپزی صنعتی(تولید انبوه غذا) نهادینه شده است را تشریح نموده و اصول، استانداردها و روش انجام و نظارت تمامی عملیات جاری در یک واحد تولید غذا را آموزش می دهد. در کشورمان اغلب کلاسهای آشپزی در آموزش رسیپی و پخت غذاها خلاصه میگردد اما این دوره بسیار متفاوت و ارزشمند برای شما ره آوردی گرانبها برجای خواهد گذاشت.
ادامه مطلب در لینک زیر:
http://parscenter.com/foodservice/Service/101076


مشخصات

نمایش اطلاعات تماس
راه اندازی رستوران و تهیه غذا( کترینگ) :آموزش اصول و مقدمات راه اندازی

آگهی های مشابه

طراحی و ارائه نقشه های اجرایی انواع تاسیسات مکانیکی

۲۴شهریور

   

طراحی و ارائه نقشه های اجرایی انواع تاسیسات مکانیکی

مهندس مهدی شهرجردی عضو پایه یک سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران کارشناس رسمی دادگستری با مجوز رسمی از وزارت مسکن و شهرسازی کارشناس گاز کارشناس آب و فاضلاب طراحی و ارائه نقشه های اجرایی انواع تاسیسات مکانیکی شامل : - تاسیسات مراکز حساس و فوق تمیز - تاسیسات مراکز بیمارستانی ،...

  http://www.shahrjerdi.ir/
نوسازی و بازسازی ساختمان

۲۴شهریور

   

نوسازی و بازسازی ساختمان

کیفیت را از گروه مهندسین هوشمند بخواهید گروه مهندسین هوشمند با سرمایه اصلی خود یعنی جمعی از معماران و متخصصین اجرایی برجسته و با ایده های نو فعالیت خود را آغاز کرد، هدف اصلی ما طراحی و اجرای پروژه های مشتریانمان به حرفه ای ترین روشهای ممکن و روز دنیا و لذا اقتصادی ترین حالت می باشد. گروه ما...

  http://smarten.ir/
طراحی دکوراسیون داخلی و نما

۲۴شهریور

   

طراحی دکوراسیون داخلی و نما

تردیدها به ماخیانت میکنند تا به آنچه که لیاقتش را داریم نرسیم هر پروژه طراحی با یک هدف آغاز می شود، هدفی که عامل اصلی آن نیازها و خواسته های مشتریان ماست، الویت نخست ما دریافت هدف مشتریان و سپس اعمال آنها در طراحی می باشد، در انتها با استفاده ازتیم های اجرایی، پروژه به بهترین و حرفه ای ترین...

  http://smarten.ir/