برای اولین بار در ایران ارائه دو مدرک معتبر از کشورهای المان و انگلستان به همراه آموزش حرفه ای و خصوصی انواع کیک کادو و شیرینی، دسر و ژله ویژه قنادان و کسانی که به دنبال آموزش تخصصی و منحصر به فرد برای کارگاه های خانگی هستند،
توسط استاد آقای عبداللهی (استاد کار حرفه ای قنادی)
- دارای مدرک قنادحرفه ای از ACCIکشور دبی در سال http://www.iccadubai.ae/2012
- دارای مدرک شیری پزی cityandguilds انگلستان2013(http://www.cityandguilds.co m/)
- دارای مدرک شیرینی پزی از دانشگاه مرکز بنیاد تهران
- با 20 سال سابقه فعالیت درخشان و ارتباط مستقیم با این حرفه در ایران و سایر کشورها
- داور 2دوره از مسابقات ((کیک زیبا))اسیایی
_ مشاورارشد چندین سال پیا پی برای برگزاری و تدارکات و راه اندازی مسابقات ((کیک زیبا))در دبی
- مدرک مربیگری شیرینی پزی از فنی حرفه ای ایران
- همکاری با مهندس بیوک (مدیر عامل و رییس کارخانه ایدین و توفیس)
- دارای مدرک طلایی ویلتون و مدرک سه سطح P.M.E ، حضور در سمینارها و همایش های ایرانی شیرینی و شکلات به عنوان ناظر، حضور در سمینارهای Confectionery سطح 1 و 2 دوبی، ترکیه و مالزی، سابقه 15 سال فعالیت حرفه ای و استادی در قنادی
-دارای مدرک کورس 1(2013)-کورس2 (2013)-کورس3 (2014)- اسپشیال(2014)شرکت QALانگلستان و درگاه صدور مدرک ریجسترینگ با کد رهگیری از این شرکت
اموزش تمام فنون ریز و تکنیک های دکور کیک و دسر که در هیچ آموزشگاه و قنادی یاد نخواهید گرفت..
آموزش در کوتاه ترین زمان ممکن در مکانی مناسب با تمام وسایل مورد نیاز برای یادگیری
آموزش در منزل شما حتی با کمترین امکانات موجود
برای حرفه ای ها و همکاران قناد:
کسانی که می خواهند به طور حرفه ای در یک شیرینی فروشی کار کنند و یا در منزل هنر کیک سازی و شیرینی پزی را به نمایش بگذارند با ما تماس بگیرند.